У Мексиці загинув американський порноактор Білл Бейлі. Про це інформує видання The Mirror.

Білл Бейлі

За попередньою інформацією, Бейлі разом зі своєю дівчиною приїхали в Мехіко на виставку Expo Sexo y Erotismo 2019. 38-річний порноактор цілий день "балувався" алкоголем, а ввечері випадково перевалився через поручні сходів у готелі і впав з висоти четвертого поверху.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Білл Бейлі з дівчиною

Як розповів агент актора Ренді Квінтана стверджує, що Бейлі загинув внаслідок нещасного випадку. Такий висновок зробили експерти - співробітники посольства США. Вони вивчили записи камер відеоспостереження і опитали всіх очевидців на місці трагедії.

За інформацією видання, з 2009 року Білл Бейлі знявся в понад 1,7 тисячі порнофільмах.

Варто зазначити, що на Pornhub відео з його участю набрали більше 382 мільйонів переглядів. У 2019 році він удостоївся номінацій за кращу групову сцену і кращу сцену з трьома виконавцями на премії AVN Awards, вважається порнографічним аналогом "Оскара".

Нагадаємо, відома пара порноакторів місяцями знущалася над дитиною, поки копи не прокинулись.

У США порнозірку та її партнера звинуватили у зґвалтуванні неповнолітньої дівчинки. Про це повідомляє The Daily Beast.

У місті Ранчо Кукамонга, штат Каліфорнія, правоохоронні органи отримали скаргу від дівчинки, яка стверджувала, що протягом кількох місяців її піддавала насильству місцева пара.

Після арешту стало відомо, що підозрювані 43-річні Джейсон Уїтні і 35-річна Мелінда Сміт, відомі в порноідустрії як Демон Сінс і його подруга актриса Мерседес Каррера.

Раніше Знай.uа повідомляв, в українській столиці приблизно півроку тому працювало злочинне угруповання, яке в орендованому приватному будинку знімало фільми для дорослих і поширювала їх в інтернеті. Проте все закінчилося, співробітники правоохоронних органів прикрили лавочку.

Також Знай.uа писав, що зірка дорослих фільмів допомогла Вест Хему виграти важливий матч.