У Німеччині 59-річний садівник Бернхард Грауманн перед смертю вирішив відправити посилки з бомбами своїм недоброзичливцям.

Про це передає BBC.

Бернхард Грауманн з маленького містечка Мехлинген в західній Німеччині помер в ніч на 1 березня у власному будинку.

Напередодні в цей день в сусідньому місті Энкенбах-Альсенборн в результаті спланованого вибуху помер 64-річний лікар, який займався лікуванням Грауманна. Як кажуть у поліції, лікар підняв замасковану бомбу, яку залишили біля дверей його будинку.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну
Показати ще

Менше ніж за 10 кілометрів у місті Оттерберг 3 березня стався другий вибух.

Вибухівка була замаскована в дровах, якими топили в будинку. У результаті жінка з дочкою були травмовані.

В даний момент поліцейські встановлюють тих, хто спілкувався з Грауманном, щоб з'ясувати, чи були ще посилки з бомбами.

Варто нагадати, що Вночі в місті Одеса невідомі підпалили автомобіль Mazda. Він належить депутату Білгород - Дністровського районної ради Олександра Степаненко.

У прес-службі обласного управління ДСНС повідомили, що підпал стався в годину ночі в районі Молдованки, на вулиці Болгарська. Заява про займання надійшла о 00:53, а в 00:56 на місце прибули рятувальники, які ліквідували пожежу.

пожежа
пожежа

У прес-службі обласного управління Нацполіції розповіли, що авто було припарковано біля будинку власника.

"На місці події працювали слідчо-оперативна група Хмельницького відділення поліції, кінологи і вибухотехніки. Попередньо встановлено, що причиною загоряння транспортного засобу, що належить місцевому жителю, 1973 року народження, став підпал", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, В Амстердамі злетів на повітря магазин з наркотиками: різко повеселішала вся вулиця

Як раніше повідомляв "Знай.ua" У Мексиці прокинулося древнє зло, мільйони людей зустрілися з пекельним полум'ям: відео не для людей зі слабкими нервами

Також Знай.ua" писав про те, що Харків переполошила страшна пожежа: водієві залишився тільки попіл замість авто