Російська Федерація приділяє багато сил і коштів патрулюванню як водного, так і повітряного простору, оскільки їй постійно ввижаються змови і можливі атаки з боку всього світу. Останній випадок стався в небі над Балтійським морем, де російський винищувач Су-27 перехопив американський літак-розвідник RC-135. Про це стало відомо завдяки повідомленням російських ЗМІ.

Су-27

У повідомленні йдеться про те, що літак ВПС США був перехоплений над нейтральними водами Балтики, які розташовані в безпосередній близькості з російським кордоном. Після виявлення американського літака Росія підняла в повітря винищувач Су-27, який входив до складу чергових сил з протиповітряної оборони. У російському Міністерстві оборони заявили, що Су-27 наблизився до RC-135, після чого змусив його піти від російських кордонів.

В країні-агресора бідкаються, що за останній час зафіксовано кілька випадків такого роду, зокрема, військові стверджують, що напередодні літаки-розвідники були помічені в районі Калінінграда. Крім цього, в Росії стверджують, що американські розвідники стежать за українським Кримом.

RC-135

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Момент зближення літака і винищувача зафіксований на камеру відеоспостереження

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що один із жителів Німеччини перед смертю вирішив помститися всім своїм недоброзичникам і зробив це незвичайним способом. Після того, як чоловік помер, від вибуху помер його лікуючий лікар, а від другого постадали жінка з дочкою.

Як повідомляв портал "Знай.uа": російські конструктори модернізували танк Армата, додавши всередину туалет, чим викликали бурю емоцій у мережі. Користувачі не соромилися коментувати новину, причому не стримувалися у виразах при цьому.

Також "Знай.uа" писав, що польські власті розглядають питання про термінову заміну військових винищувачів. Повідомляється, що військові планують замінити літаки російського і радянського виробництва сучасними аналогами. Основною причиною вважається катастрофа Міг-29, яка стала вже третьою за останні два роки.