Винищувач МіГ-21 зазнав аварії в штаті Раджастхан . Причина – зіткнення з птахом.

Про інцидент повідомляє Hindustan Times.

Видання зазначає, що пілот зумів катапультуватися. Влада розслідує авіакатастрофу. Попередня причина – зіткнення в повітрі з птахом.

Інцидент стався під час тренувального вильоту, зброї на борту не було.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Варто нагадати, що Технології Росії, який в країні-агресора позиціонуються, як унікальні і сучасні, на ділі виявляються провальними, що в черговий раз дає привід посміятися над горе-розробниками. Не останнє місце в рейтингу компаній з такими проблемами займає і Роскосмос, який регулярно доставляє море веселощів користувачам мережі, а у всіх своїх помилках звинувачує всіх, кого тільки можна.

На цей раз новину стосується нової розробки - генеральний директор компанії-розробника ракети для туристичних польотів припустив, що співробітники можуть використовувати етиловий спирт зі складу в особистих цілях, простіше кажучи, напиватися.

Павло Пушкін, генеральний директор проекту, розповів в інтерв'ю одному з пропагандистських ЗМІ про те, що ракета для суборбітальних польотів туристів, яку в Російській Федерації планують запускати з майданчика в Нижегородської області, буде літати на спирті.

Пушкін пояснив: "У якості окислювача - рідкий кисень, в якості пального - етиловий спирт, який в розведеному вигляді ми знаємо, як горілку". Також він додав, що склад, на якому зберігається спирт, будуть надійно охороняти щоб уникнути крадіжки – у сусідній країні, по всій видимості, інакше просто не можна.

Нагадаємо, Путін запустив проти США "повітряних монстрів", жорстка сутичка потрапила на відео

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Танк-туалет: Путін знову вразив світ військової "міццю"

Також Знай.ua" писав про те, що Польща позбулася "гордості Путіна": чим замінять останній козир агресора