У росЗМІ з'явилися подробиці останніх місяців життя легендарного актора Володимира Етуша, якої помер 9 березня на 96 році життя.

Не дивлячись на погане самопочуття, артист виходив у січні 2019 року.

У січні артист ходив з трудом, але все одно стверджував, що це не проблема для виходу на сцену. Находившись будинку, він намагався трохи тренуватися, але через погіршення здоров'я його спектаклі були скасовані.

В кінці 2018 року в актора виявили важку вірусну інфекцію, його стан погіршувався.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

8 березня артист був екстрено госпіталізований після того, як втратив свідомість. Лікарі діагностували у нього інсульт, а потім перевели його в реанімацію. Артист був підключений до апарату штучної вентиляції легенів.

Врятувати артиста не змогли, він помер вранці 9 березня. 6 травня артист мав відсвяткувати 97-річчя.

Варто нагадати, що Знаменитий актор, народний артист СРСР Володимир Етуш помер у віці 96 років. Стало відомо, де поховають легендарного актора.

Володимира Етуша поховають у родинному склепі на Новодівичому кладовищі Москви. А прощання з артистом відбудеться 12 березня у його рідному Театрі Вахтангова.

Нагадаємо, малих років Етуш захопився театральним мистецтвом і брав участь у всіх постановках місцевого драматичного гуртка. З вибором майбутньої професії проблем не виникло, проте Етушу не вдалося вступити в ГІТІС самостійно. До жаху впевненого у власних силах абітурієнта, він не знайшов своє прізвище у списку студентів першого курсу. На допомогу прийшов режисер Рубен Миколайович Симонов, з чиєїсь племінницею в той час дружив Етуш. З «подання» художнього керівника Театру імені Е. Б. Вахтангова майбутню знаменитість зарахували в Щукінське училище.

Нагадаємо, Помер легендарний радянський актор Володимир Етуш

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Біографія і кращі висловлювання легендарного Володимира Етуша: ми знищуємо Україну, це неприпустимо

Також Знай.ua" писав про те, що Зірка фільму "Місце зустрічі змінити не можна" загримів до лікарні