У вівторок, 12 березня, стало відомо про екстрену госпіталізацію до однієї з московських клінік народного артиста РФ Валентина Гафта.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

У повідомленні йдеться, що народний артист РРФСР Валентин Гафт госпіталізований в одну з московських клінік на прохання родичів.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Як повідомляє джерела, самопочуття Валентина Гафта погіршився на тлі стресу. У лікарні актор знаходиться вже третій день.

Після обстеження медики мають намір направити Гафта на відпочинок в пансіонат. Стверджується, що зараз у артиста порушена мова і загальмована моторика.

За чутками, самопочуття Валентина Гафта погіршилося через стрес.

Однак пізніше виявилося, що повідомлення про екстрену госпіталізацію не зовсім відповідає дійсності.

Як пишуть російські ЗМІ, пізніше сам 83-річний актор спростував цю інформацію.

“Я погано себе почував, але я буду грати у виставі 15 числа. Це неподобство!”, – цитує Гафта сайт телеканалу “Зірка”.

Нагадаємо, ситуація навколо стану відомого російського пародиста Олександра Пєскова всерйоз загострилася - з'явилася інформація лікарів про серйозну хворобу артиста.

Про це повідомив його представник.

У повідомленні йдеться, що медики рятують Пєскова від раку підшлункової залози.

У повідомленні йдеться, що в ході обстеження у пародиста Олександра Пєскова медики виявили рак підшлункової залози, який характеризується великим відсотком смертності. Нібито цю тривожну інформацію "злили" журналістам лікарі, а в близькому оточенні гумориста її підтвердили.

Як повідомляв раніше Знай.ua, відому російську співачку Юлію Началову госпіталізували в реанімацію однієї з московських клінік. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Також Знай.ua писав про те, що відважна українська співачка Євгенія Власова, яка відома не тільки своїми хітами, але і мужністю у боротьбі з онкологічним захворюванням, здивувала фанатів.