Стало відомо про стан російського пародиста Олександра Пєскова, який днями у тяжкому стані потрапив у реанімацію та пережив оперативне втручання.

Про це пишуть російські ЗМІ з посиланням на заяву концертного директора артиста.

Спочатку директор популярного комедійного актора Олександр Волокін стверджував, що той потрапив до лікарні на плановий огляд.

Щоб виглядати в нормі. Просто прокапали, обстежитися - нічого страшного. Це у нього з підшлункової пов'язано. Два роки тому ми там обстежувалися і ось запланували повторно. Віконечко з'явилося - лягли. Дні на два ", - говорив журналістам Волокін.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Однак ситуація куди серйозніше. З'ясувалося, що Олександр Пєсков переніс серйозну операцію підшлункової залози та знаходиться в реанімації.

"Він йде на поправку. Операція була складна, тривала п'ять годин", - зазначив офіційний представник артиста.

Концерт, який був намічений в культурному центрі "Салют" в Москві на 8 березня, планують перенести на 12 квітня. І це не остаточна дата, пояснив Волокін. Все буде залежати від стану здоров'я пародиста.

Про те, що Олександр Пєсков потрапив до лікарні, стало відомо в кінці лютого. Telegram-канал 112 стверджував, що лікарі виявили у популярного пародиста гострий панкреатит.

Нагадаємо, екс-учасник одіозної передачі "Дом 2" на ім'я Габріель Альварес жорстоко побив свою матір гітарою.

Молодий чоловік з латиноамериканським корінням запам'ятався телеглядачам м'язистим тілом і широкою посмішкою. Він провів дитинство в Еквадорі, але потім переїхав до матері, в Росію. Пізніше засвітися у телевізорі і займався організацією вечірок.

Як повідомляв раніше Знай.ua, скандально відомий російський актор Олексій Панін завивив, що підтримує думку свого колеги Олексія Серєбрякова щодо того, що Росія розв'язала війни в ряді країн.

Олексій Панін
Олексій Панін

Російський актор Олексій Серєбряков під час свого виступу в Лондоні сказав, що протягом останніх 20 років влади Росія розв'язала кілька воєн, в тому числі в Грузії, Чечні, Україні та Сирії.

Також Знай.ua писав про те, що Олександр Друзь опинився у центрі скандалу. Ілля Бер - редактор телепрограми "Хто хоче стати мільйонером?" звинувачує магістра гри "Що? Де? Коли?" в тому, що він хотів купити правильні відповіді.