В останніх своїх проектах 68-річний Роббі Колтрейн постійно з'являвся з тростинами або, в деяких випадках, з парасолькою, і не просто так. Як відомо, чоловік тривалий час страждав остеоартритом, проте в даний час його стан настільки погіршився, що актор не має можливості пересуватися без сторонньої допомоги, про що повідомляє Daily Mail.

Сумний інцидент стався кілька днів тому. В той час, як Роббі Колтрейн перебував у Лондоні, він зрозумів, що самостійно дістатися до свого готелю він просто не в змозі. Актор надалі зізнався, що біль в коліні турбувала його багато років поспіль. Лікарі попереджали, що Колтрейну слід позбавитися від зайвої ваги, в іншому випадку, він залишиться інвалідом.

Роббі Колтрейн

Один з наближених до актора розповів: "Довгий час Роббі терпів сильний біль. Зараз він не може впоратися сам, це його, звичайно, страшенно дратує, але він сподівається після лікування встати на ноги".

Згідно з результатами обстеження, фахівці зробили висновок, що в коліні Колтрейна практично не залишилося хряща, а частини суглоба були роз'єднані. Акторові призначили операцію в США, яка зніме хворобливі відчуття і допоможе з рухливістю коліна. А до її проведення Колтрейн буде змушений пересуватися в інвалідному кріслі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Роббі Колтрейн

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що музей Цікавої науки в Одесі цілком можна назвати школою чарівництва й чарівництва, оскільки наука – це сучасна магія. Музей – єдиний в місті, де дітям дозволяють танцювати, кричати, стрибати і бігати, внаслідок чого вони відчувають себе дорослими.

Як повідомляв портал "Знай.uа": розробники відомої гри "Pokémon Go" випустять аналогічну про світ чарівництва і магії Гаррі Поттера - "Harry Potter: Wizards Unite". Суть гри залишиться незмінною, тільки замість покемонів будуть предмети і магічні заклинання.

Також "Знай.uа" писав, що фахівці Массачусетського технологічного інституту винайшли пристрій, який може озвучувати образи з думок людини.