Генеральний директор Warner Brothers Кевін Цудзіхара прийняв рокове рішення подати у відставку. Все через сексуальний скандал. Його звинуватили у стосунках із акторкою в обмін на просування її кар’єри у Голівуді. Про це сказано в повідомленні The Associated Press.

Виконавчий директор Warner Brothers Джон Стенкі підкреслив, що відставка Цудзіхари була "в інтересах студії".

"Кевін багато в чому сприяв успіху студії за останні 25 років, і за це ми дякуємо йому. Кевін визнає, що його помилки несумісні з очікуваннями керівництва компанії і можуть вплинути на здатність компанії рухатись вперед", - сказав він.

Сам Цудзіхара зазначив, що ухвалив це рішення після тривалого самоаналізу та спілкування із керівництвом компанії.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Стало зрозумілим, що моє постійне лідерство може бути чинником, який відволікає, і перешкодою для подальшого успіху компанії. Тяжка робота всіх співробітників нашої організації гідна захоплення, і я не дозволю увазі ЗМІ до свого минулого відволікати увагу від всієї тієї чудової роботи, яку робить команда", - зазначив він.

Світ почав обговорювати ситуацію Цудзіхари після публікацій у ЗМІ його переписки. У повідомленнях він обіцяв британській акторці Шарлотті Крік просування в кар’єрі в обмін на сексуальні стосунки.

Цікаво, що даних звинувачень гендиректор Warner Brothers не спростував, лише сказав, що жодного разу не затверджував її на будь-які ролі. Співробітників компанії запевнив, що шкодує про те, що його "вчинки у минулому шкодять компанії".

Нагадаємо, Ольга Куриленко закохала мережу новим фото: таким поглядом можна вбити.