Незвичайне атмосферне явище у небі побачили жителі міста Ель-Айн в Об'єднаних Арабських Еміратах (ОАЕ). Один з очевидців Ібрагім аль-Джарван опублікував відеозапис "дірки" в хмарах на сторінці в Twitter.

Свідки розповіли, що бачили явище 17 березня, а користувачі мережі почали висувати свої версії того, що це могло бути. Варіантів було кілька: від порталу в інший світ до сліду від НЛО.

При цьому вчені відзначають, що "дірки" правильної форми в хмарах є досить поширеним явищем. Їх утворення сприяють певні погодні явища. Так для їх утворення потрібно, щоб температура парів води в хмарах була нижче нуля, але вони ще не замерзли.

Якщо через хмару в цей час пролетить літак, то спочатку усередині нього утворюються кристали льоду, а після вода починає випаровуватися. При цьому для явища характерний ефект доміно.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Google і NASA приховали від нас інопланетян. Відомий уфолог Скотт Уорінг виявив інопланетну базу на поверхні Місяця.

Скотт Уорінг – відомий уфолог, який присвятив своє життя пошуку доказів існування прибульців. Нещодавно він виявив якусь інопланетну структуру. Вивчаючи знімок поверхні Місяця, зроблений NASA, він побачив щось незвичайне.

Мисливець на НЛО переконаний, що космічне агентство приховує докази, які вказують на існування позаземного життя. крім того, він піддає громадськість "розумових маніпуляцій".

Нагадаємо, над США вертоліт санітарної авіації зіткнувся з НЛО. Чоловік говорить, що зміг розглянути об'єкт детально, оскільки у нього були спеціальні окуляри.

Як повідомляв Знай. ua, мисливець за аномальним знайшов НЛО в прямому ефірі. Астроном-любитель несподівано побачив, як таємничий літаючий об'єкт пролетів по екрану вниз.

Знай. ua писав, що травма голови допомогла згадати чоловікові про зустрічі з прибульцями. Травма голови виявилася несерйозною, але вона щось зачепила в мозку і чоловік згадав все.