Принц Гаррі з вагітною дружиною намагались вибороти незалежність у своїх діях, зокрема просили королеву про незалежність їхнього нового помешкання від королівського двору. Проте таке прохання, яке суперечить монаршим правилам, королева Єлизавета ІІ відхилила.

Про це пише The Sunday Times,

Герцогиня Меган Маркл, яка перебуває на останніх місяцях вагітності, офіційно призупинила участь у будь-яких світських заходах. Герцогиня з принцом готуються до народження дитини та переїзду до маєтку у Віндзорі. Проте, як повідомляють інсайдери, королівське подружжя не матиме бажаної незалежності від Букінгемського палацу.

Згідно з інформацією видання, принц Гаррі та його дружина Меган Маркл звернулись до Її Величності з проханням створення власного незалежного двору в резиденції Фрогмор-гаус. Однак таке звернення не тільки суперечить всім встановленим правилам, але й може розцінюватись як перші кроки руйнування монархії.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Вони хотіли, щоб їх будинок був повністю незалежний від Букінгемського палацу, але їм сказали: "Ні". Існують правила, які не допускають такої незалежності,
– розповів інсайдер.

Водночас у Букінгемському палаці розповіли подробиці переїзду герцогів Сассекських до нового помешкання. За словами представників королівського двору, це аж ніяк не повпливає на роботу принца та його дружини, вони й надали продовжать свою благодійну місію. Королева навіть для таких цілей віддала одну з кімнат палацу для облаштування офісу подружжя, однак всі підлеглі Гаррі та Меган будуть звітувати секретарю королеви Доналу МакКейбу.

"Королева дозволила герцогу і герцогині Сассекським розмістити офіс в Букінгемському палаці. Королівська Високість вибере для них нових помічників, які увійдуть до складу команди Букінгемського палацу і будуть підкорятися секретарю королеви Доналу МакКейбу", – розповіли прес-секретарі палацу.

Нагадаємо, західні ЗМІ пишуть, що вагітність увігнала Меган Маркл у глибоку депресію. Схоже, історія повторюється. Через депресію страждала колись і принцеса Діана, мати принца Гаррі.

Як повідомляв портал Знай.ua, героцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон вперше за сім років особисто супроводжуватиме королеву Єлизавету II.

Також Знай.ua писав про те, що Меган Маркл та Кейт Міддлтон наказали забути про деякі слова назавжди.