Знаменита актриса Пріянка Чопра є давньою подругою герцогині Сассекской. З нею вони дружили ще до відносин Меган з принцом Гаррі, так як познайомилися під час акторської роботи Маркл в серіалі "Форс-мажори".

Разом з тим у мережі почали обговорювати відносини жінок після відсутності Чопра на гучній вечірці baby shower Меган Маркл в Нью-Йорку.

Нетривіальні чутки почали поширюватися після того, як Пріянку Чопру не побачили серед гостей на вечірці вагітної Меган Маркл 19 лютого. Подейкують, що Пріянка була ображена на герцогиню за її відсутності на індійській весілля актриси.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Пріянка спростувала будь-які чутки про ворожнечу з Меган під час ефіру Watch What Happens Live, в якому глядачі ставлять запитання гостям студії.

Варто зазначити, що один з телеглядачів поцікавився, чи ображені вони з дружиною принца Гаррі один на одного. У відповідь Чопра лише розсміялася і коротко відповіла: "Ні, звичайно ж, образ немає".

Цікаве відео з Приянкой Чопрой:

Нагадаємо, з'ясувалося, що кішки здатні допомагати хворим і вмираючим. Зазвичай кіт лягає в ногах і муркоче, і тривожна атмосфера змінюється спокоєм.

Як повідомляв Знай.ua, експерти назвали рік смерті туберкульозу. Небезпечна інфекція, яка вбиває 1,6 мільйонів чоловік в рік, може бути переможена назавжди.

Також Знай.ua писав, що ампутації кінцівок замінять лікуванням водоростями. Вчені запропонували нову методику лікування небезпечного захворювання, яке призводить до втрати кінцівок.