Аеропорт Франкфурт-на-Майні скасував 68 з 1400 рейсів. Також довелося скасовувати або переносити рейси ще трьом німецьким аеропортам - Дюссельдорф, Кельн / Бонну і Штутгарту.

Аеропорти в Німеччині скасували рейси через комп'ютерний збій в програмному забезпеченні, який виник 25 березня. Про це повідомляє UBR.

Техніки працювали цілий день, але усунути проблему не змогли, і у вівторок, 26 березня теж не усунуть. Принаймні не обіцяють.

За даними Національної служби безпеки польотів (DFS), проблему зможуть усунути лише в ніч з 27 на 28 березня. Також служба заявила, що технічний збій і нові графіки роботи аеропортів не вплинуть на безпеку перельотів.

Через збій найбільше постраждали пасажири авіакомпанії Lufthansa, яка скасувала 46 рейсів. В результаті не змогли полетіти 4,5 тис. людей. Анульовано найпопулярніші рейси, що повторюються з найбільшою частотою.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Втім, на київських пасажирів німецький колапс наразі не позначився. Як показує онлайн-табло аеропорту "Бориспіль", всі рейси вилетіли і прилетіли за розкладом. До слова, з "Жулян" у понеділок, 25 березня, польотів до Франкфурту не було.

Нагадаємо, у Баку екстрено приземлився російський літак.

у Баку (Азербайджан) екстрено здійснив посадку літак "Уральських авіаліній", який прямував з Бахрейну до Москви. Причиною вимушеної посадки стала записка про бомбу, яку знайшли на борту.

Аеробус 321, що летів з Бахрейна в Москву, раптом почав знижувати висоту над Каспійським морем, після чого зробив кілька невеликих кіл і приземлився в Баку. Як стало відомо, відразу ж після прильоту всіх пасажирів евакуювали, а спецслужби приступили до перевірки борту. Відомо, що тривожну записку знайшли в туалеті, після чого передали її пілотові. Всього на борту літака, крім членів екіпажу, знаходилося 225 осіб.

Як повідомляв портал Знай.ua, кораблі прибульців атакували аеропорт.
Над аеропортом в Перу зафіксували два дивних об'єкта, що стало несподіванкою для співробітників і налякало пасажирів.

Також Знай.ua писав, в аеропорту Ірану спалахнув літак з 50 пасажирами на борту.