Голлівудський актор Том Круз заборонив своїй колишній дружині Ніколь Кідман з'ялятися на весілля до їх сина.

Як повідомляє Mirror, зірка "Місія нездійсненна" заборонив приходити Ніколь на церемонії одруження через те, що та залишила церкву саєнтології після розлучення.

Слід зазначити, що у колишньої зіркової пари Круз і Кідман з моменту розлуки зберігаються напружені відносини. По великому рахунку через те, що Том повністю забрав опіку над їхніми прийомними дітьми Коннором і Ізабеллою, коли шлюб розпався.

Том Круз і Ніколь Кідман

Їх двадцятичотирирічний син Коннор Круз збирається одружитися на італійської дівчині Сільвії.. Молодий чоловік також полягає в Церкви саєнтології, тому беззаперечно погодився виконати вимоги свого знаменитого батька.

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

За деякими чутками, приймальний син Коннор "по-справжньому обожнює батька".

Коннор Круз

Крім того, молодший Круз і його майбутня дружина Сільвія, сім'я якої переїхала з Італії у Флориду, вважають себе вірними послідовниками Церкви саєнтології, від чого зоряний тато душі не чає в парі.

Ніколь Кідман навпаки звинувачує сувору квазірелігію в руйнуванні шлюбу і відносинах з дітьми. Актриса також пропустила весілля її прийомної дочки Ізабелли з Максом Паркером в 2015 році, на якій, до речі, також не був Том.

Ізабелла і Коннор Крузы

Тим не менш Ніколь продовжує спростовувати чутки про розрив стосунків зі своїми прийомними дітьми. Актриса завжди з гордістю і любов'ю висловлюється про своїх власних дітей, незважаючи ні на що.

Сім'я Круз-Кідман (Nicole, Коннор, Ізабелла, Тому)

Нагадаємо, не так давно культова американська поп-виконавиця Шер розповіла в інтерв'ю про свій роман з голлівудським актором Томом Крузом.

Як повідомляв портал Знай.uа, голлівудська актриса Анджеліна Джолі в четвертий раз зібралася вийти заміж.

Також портал Знай.uа писав, що Девід Бекхем порадував фанатів спільним знімком з Елтоном Джоном в Instagram.