Верховним судом Малайзії 1 квітня засуджено громадянку В'єтнаму Доан Тхі Хионг до 3 років і 4 місяців позбавлення волі. Жінка відповість за дії, котрі спричинили смерть Кім Чен Нама, старшого брата північнокорейського лідера Кім Чен Ина. Про це сказано у повідомленні місцевого видання The Star.

Варто зазначити, що до терміну основного покарання зараховано час арешту, під яким Доан перебувала з 15 лютого 2017 року.

Спершу жінку звинувачували в умисному вбивстві (покарання – смертний вирок), однак в рамках угоди з прокурором вона визнала свою вину за більш м'яким звинуваченням в умисному заподіянні шкоди небезпечною речовиною (покарання – до 10 років позбавлення волі).

Відтак суддя вирішив не призначати їй максимальне покарання, повіривши в те, що у неї не було наміру вбити Кім Чен Нама.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нагадаємо, в минулому місяці прямо в залі суду була звільнена інша підозрювана 26-річна громадянка Індонезії Сіті Айсиа.

Кім Чен Нама вбили 13 лютого 2017 року в аеропорту Куала-Лумпура. За даними Моз Малайзії, причиною загибелі чоловіка став параліч, викликаний забороненим хімічною речовиною VX. За версією слідства, просочений речовиною хустку в аеропорту накинули на голову Кім Чен Наму. Південнокорейські спецслужби вважають, що вбивство організувала північнокорейська розвідка.

Суд у цій справі розпочався 2 жовтня 2017 року в малайзійському Шах-Аламі. Обвинувачені провину у вбивстві дівчини не визнали. За їх словами, вони думали, що беруть участь у телевізійному розіграші.

Нагадаємо, номінанта на Греммі розстріляли впритул: його обожнювали мільйони.

Як повідомляв Знай.uа, гаряча MARUV замість Євробачення поїхала підкорювати ще одну пострадянську країну.

Також Знай.uа писав, MARUV втекла з України в одних колготках: бомба, нескінченні ноги.