Син легендарного автогонщика Міхаеля Шумахера Мік дебютував за кермом боліда "Формули-1" на тестах в Бахрейні.

Про це повідомляють ЗМІ.

Варто відзначити, що за кермом автомобіля команди Ferrari він вже встановлює доволі непогані результати заїздів. Відомо, що за всю свою поки маленьку кар'єру Мік Шумахер вже встиг стати учасником гоночної академії Ferrari.

Крім того контракт пілота дає йому можливість працювати на симуляторі команди, а також брати участь в тестових заїздах "Формули-1".

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Крім того відомо, що по ходу нинішнього сезону Шумахер буде виступати у "Формулі-2", головною молодіжної серії "Ф-1". 20-річний пілот проведе чемпіонат у складі команди Prema.

Відзначається, що у перших двох гонках сезону, що пройшли 30 та 31 березня він фінішував восьмим та шостим відповідно. Наступний етап гоночної серії відбудеться в кінці квітня на міській трасі в Баку.

Варто нагадати, що монегаський автогонщик італійського "Феррарі" Шарль Леклер зайняв перше місце в рамках першої вільної практики Гран-прі Бахрейну Формули-1 з результатом 1:30.354.

На другій позиції розташувався ще один представник "Феррарі" німець Себастьян Феттель. Третє і четверте місця зайняли пілоти "Мерседеса" - фін Валттері Боттас і британець Льюїс Хемілтон відповідно.

Нагадаємо, команда Формули-1 Renault показала новий болід на сезон 2019 року. У презентації взяли участь пілоти Ніко Хюлькенберг і Даніель Ріккардо, на яких французька команда покладає великі надії на новий сезон.

Як повідомляв "Знай.ua", п'ятиразовий чемпіон Формули-1, британський гонщик Льюїс Хемілтон отримав ліцензію парашутиста.

Також "Знай.ua" писав, що команда Формули-1 "Sauber" оголосила про зміну назви. Тепер вона буде називатися "Alfa Romeo Racing", починаючи зі старту сезону-2019.

Раніше повна назва команди "Sauber" було "Alfa Romeo Sauber F1 Team", а автомобільна марка була титульним спонсором. Команда так називалася так на честь засновника компанії Петера Заубера, який і зараз є керівником.

Зеленський вміє чути і годиться на людей, він менеджер нового покоління - Ольшанський