Оскільки праві популістські партії Європи, які виступають проти на мігрантів, б'ються за голоси на вибарах в Брюсселі до Європейського парламенту, які мають відбутись в наступному місяці, італійська партія знайшла кандидата, який, на її думку, буде мати популярність.
Правнук фашистського диктатора Беніто Муссоліні - Кайо Джуліо Чезаре Муссоліні буде кандидатом від правої партії "Брати Італії" на травневих виборах до Європарламенту. Про це повідомляє The Times.
"Я ділюся своїми ідеями про відновлення суверенітету, захисту нашої країни та сім'ї. Навіщо витрачати 100 євро на мігрантів, а не на горіхи для пенсіонерів?", - сказав Муссоліні.

Кайо Джуліо Чезаре Муссоліні

Правнук диктатора вперше братиме участь у виборчій кампанії. Муссоліні служив підводником у Військово-морського флоті Італії і був представником по Близькому Сходу найбільшої оборонної компанії Італії.
Нагадаємо, фашистський диктатор Беніто Муссоліні ніколи не приховував своїх імперських амбіцій. Фашистську Італію він бачив спадкоємицею Римської імперії, а будь-яка імперія прагне завойовувати, колонізувати і підкорювати. Але ці амбіції ніколи не були підкріплені чимось серйозним. З початком Другої світової війни Італія впала в повну військову залежність від Німеччини, оскільки самостійно воювати у Муссоліні вийшло погано.
Разом з тим, деякі країни Муссоліні все-таки вдалося завоювати, щоправда, ненадовго.