Духовний лідер буддистів Далай-лама ХIV опинився в лікарні в Делі. Місцеві ЗМІ повідомляють, що у 83-річного наставника виявили легеневу інфекцію. Прес-секретар розповів, що Далай-лама відчув "певний дискомфорт" зранку в Дхармсалі, де розташована резиденція його Святості, передає Політека. Щоб уникнути більш серйозних проблем, Далай-лама в супроводі близького оточення поїхав в Делі, де ліг у лікарню. Очікується, що в медустанові духовний лідер пролежить кілька днів.

Далай Лама потрапив у лікарню

Нагадаємо, раніше ми писали, що легендарний футболіст Пеле терміново госпіталізований після зустрічі з новим королем футболу.

78-річний Пеле був доставлений до лікарні з високою температурою і судомами після зустрічі в Парижі з зірковим форвардом ПСЖ і збірної Франції Киліаном Мбаппе.

Зараз Пеле знаходиться в госпіталі в якості запобіжного заходу.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Пеле неодноразово відзначав успіхи молодого французького дарування. Також один з кращих футболістів світу за всю історію припустив, що Мбаппе стане "новим Пеле" після того, як форвард ПСЖ став чемпіоном світу у складі збірної Франції.

Знай.uа писав, що американський співак Джастін Картер застрелився під час зйомок кліпу.

Відомо, що 35-річний співак під час зйомок використовував в якості реквізиту пістолет, який за словами матері співака, він поклав у кишеню, однак той несподівано вистрілив. Куля потрапила в око Картера.

Нагадаємо, у Москві раптово на 48-му році помер знаменитий російський оперний співак Сергій Балашов.

Як повідомляв "Знай.uа", всі знають Андрія Губіна як зірку 90-х, російського естрадного музиканта, композитора та музичного продюсера. Проте останнім часом Андрій вкрай рідко виходить у світ і прийняв рішення про переїзд в США.