У минулому місяці Дженніфер Лопес оголосила про заручини з Алексом Родрігесом.

Американський бейсболіст зробив пропозицію Джей Лоу пляжі під час відпустки на Багамах. Як повідомляє Daily Star, наречений подарував майбутній нареченій каблучку вартістю 4,5 мільйона доларів.

Після цього інформація про зради Родрігеса початку спливати всюди.

Джей Ло

Нарешті Дженніфер Лопес вирішила відповісти на звинувачення на адресу свого нареченого. І судячи по всьому співачка не сумнівається у вірності Родрігеса.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Це не має значення. Я знаю правду. Я знаю Алекса. Він знає мене. Ми просто щасливі", — розповіла Дженніфер Лопес в ефірі радіошоу Breakfast Club.

Таким чином співачка і актриса захистила свого майбутнього нареченого від нападків журналістів і зіркових колег.

"Ми не дозволимо іншим людям розповідати нам, як нам вести відносини. Я знаю, що таке наші відносини, — пояснила Джей Лоу.

Родрігес робить пропозицію Лопес

Слід зазначити, що на початку березня інший бейсболіст Хосе Кансеко написав у своєму твіттері, що Джей Лоу і не здогадується, що Родрігес зраджує їй з колишньою дружиною Кансеко.

Пізніше спортсмен пообіцяв пройти поліграф, щоб довести правдивість своїх звинувачень.

Колишня дружина Канзеко також відреагувала на заяви свого колишнього чоловіка.

"Ці помилкові звинувачення, які висуває Хосе, не відповідають дійсності. Я знаю Алекса багато років і не бачила його більше п'яти років. Я ніколи не спала з ним. Я дружу з ним і Дженніфер. Що стосується Хосе, то він може далі грати зі своїми друзями-інопланетянами", — написала колишня дружина Кансеко.

обручка за 4,5 мільйонів доларів

Нагадаємо, зірка популярного чоловічого журналу Playboy, фітнес-тренер і модель Зої Грегорі також зробила сенсаційну заяву про нареченого Дженніфер Лопес.

Як повідомляв "Знай.ua", найгарячіша голлівудська красуня виходить заміж.

Також "Знай.ua" писав, що Дженніфер Лопес натягнула на себе щось загадкове.