Американська знаменитість і світська левиця Кім Кардашьян відчинила двері свого "мінімалістичного монастирського будинку" для журналістів.

Як пише американський журнал Vogue, мегазірка і дружина Каньє Веста живе в білому особняку Калабассас, який більше схожий на художню галерею, ніж на родинну садибу.

Світська левиця зізналася, що 41-річний репер добре розбирається в дизайні інтер'єрів, тому пара черпала натхнення для облаштування будинку у бельгійського дизайнера Акселя Вервордта.

Кім Кардашьян у своєму будинку з чоловіком та дітьми

Це помітно позначилося на внутрішньому оздобленні будинку. Наприклад, у приміщеннях повністю відсутні двері.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Під час свого докладного інтерв'ю Кім зізналася, що вона "нервує" перед народженням четвертого дитини. Крім того, Кардашьян запевнила, що дитина не буде названа на честь якого-небудь напряму або міста.

Кім Кардашьян у своєму домі

Слід зазначити, що у Кім і Каньє три дитини: п'ятирічна дочка Норт, трирічний син Сеsнт і однорічна дочка Чикаго.

Суперзірка реаліті-шоу розповіла, що зараз вона проходить чотирирічне стажування в юридичній фірмі для підготовки до іспитів на адвокатуру.

Як пояснила Кардашьян, таке рішення виникло у неї після того, як президент Дональд Трамп подзвонив їй по справі Аліси Марі Джонсон, якій вона допомогла звільнитися з в'язниці на початку цього року.

Кім Кардашьян у своєму домі

"Білий дім закликав мене допомогти змінити систему милосердя, і ось я сиджу в кімнаті Рузвельта з суддею, який засудив злочинців і багатьох справді впливових людей, і я просто сиджу там. Тут я зрозуміла, що повинна знати більше", заявила Кардашьян.

Нагадаємо, Кім Кардашьян підірвала мережа в міні-бікіні і добила декольте.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кім Кардашян показала, як готується до виходу в світ.

Також портал "Знай.uа" писав, Кім Кардашьян в короткому платтячку прилягла перед фотографом.