У США господар магазину продемонстрував приклад виняткової доброти і людяності. Злодія, який пробрався до нього в магазин, він не покарав і не передав копам, а нагодував, передає телеканал АВС.

Інцидент стався в американському місті Толідо, штат Огайо. У продуктовому магазині продавець засік підлітка на гарячому - хлопчик крав снеки, цукерки і жуйки. Продавець негайно повідомив про це власнику магазину на ім'я Джітендра Джей Сінгх. Переглянувши записи з камер відеоспостереження, господар переконався - цей хлопець дійсно злодій, він підійшов до хлопчика і зажадав повернути вкрадене.

"Я голодний. Я краду їжу для себе і для мого молодшого брата", заявив підліток, виклавши на прилавок все, що стягнув.

"Це не їжа. Якщо ти голодний, попроси мене, я дам тобі їжі" - так відреагував Джітендра, коли побачив, що саме хлопець вкрав.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Сінгху стало шкода хлопця. Він зняв з полиць свого магазину всілякі продукти - сендвічі, курячі ніжки, сосиски в тісті, піцу і дволітрову пляшку води - скільки зміг унести виснажений і худий від голоду підліток. При цьому грошей з хлопця власник магазину не взяв. Хлопчик, розгублено бурмочучи вибачення, став пхати продавцю у долоню якісь жалюгідні центи - все, що у нього було, але Джинтендра рішуче відкинув ці пропозиції.

Покупці, які стали свідками цього випадку, розповіли про нім журналістам. "Якщо він потрапив за ґрати, навряд він зробив б що-небудь хороше в житті", пізніше сказав власник магазину журналістам, додавши, що йому подобається допомагати людям, коли у нього є можливість, і що він не збідніє від виявленої іноді благодійності.

Нагадаємо, в МАФі виявили труп: взяв товар у борг.

Як повідомляв портал Знай.ua, в "АТБ" чоловік порізав собі вени після спілкування з охороною. Його запідозрили у крадіжці і викликали окремий загін охорони. Чоловік не витримавши тиску, вирішив покінчити з собою. Він атакував охоронців, а потім порізав собі вени якимось скляним предметом.