може бути реалізовано проект будівництва південного автомобільного обходу Сімферополя, а також відремонтовано трасу, що з’єднує кримську столицю з Ялтою і Севастополем.

"Глава Криму" Сергій Аксьонов повідомив, що дорогу розширять і побудують на ній 22 транспортні розв’язки.

Сергій Аксьонов
Сергій Аксьонов

"Це дозволить уникнути пробок на трасі. Також будуть проведені протизсувні роботи на даній трасі до кордону Севастополя". Сергій Аксьонов

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також він зазначив, що попередній обсяг фінансування вже пройшов "цінової аудит в федеральному центрі" і становить близько 103 млрд руб.

Сергій Аксьонов
Сергій Аксьонов

Нагадаємо, що в інтернеті з'явилися свіжі фото незаконної споруди окупантів, так званого "Кримського моста". Публікація, на якій зображений Кримський міст, показує всю брехню окупантів про великий трафік на ньому.

Знімок був опублікований в Twitter блогером RoksolanaToday&Крим.

"Свіжопереповнений міст... Фурами, автомобілями туристів..." – пише користувач.

Саме "будівництво століття", яким так хвалився Путін, висміяли: "Блін, відразу прочитав "свіжопереломлений міст". Було б краще", "Машини невидимі просто. Секретна технологія", "Який міст? Адже це картонна копія в павільйонах "Мосфільму", "Будували, будували і... нарешті побудували!... Де завантаження?", "Голограма моста знову барахлить", "Ще не сезон. Вже не сезон".

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Кримському мосту вирахували"судний день".

Також "Знай.ua" писав про те, що Шокуючі наслідки будівництва Кримського моста показали на фото.