Мешканка Німеччини з міста Кельн Оксана, стала причиною нового світового рекорду. Вся справа в тому, що вона народила близнюків з різницею в цілих 97 днів. Перше немовля народилось в 2018 році, а друге - в 2019, про це повідомляє Сьогодні з посиланням на видання The Times.

новонароджені
новонароджені

Такий збіг обставин допомогло врятувати життя обом малюкам.

17 листопада 2018 року, коли дівчина перебувала на шостому місяці вагітності у неї раптово відійшли води. Оксану терміново доставили в лікарню, де лікарі прийняли рішення виконати екстренний кесарів розтин. На світ з'явилася дівчинка, яку батьки назвали Ліаною. Її вага становила усього 900 грамів. Проте в ході операції лікарі зрозуміли — один з близнюків може ще пожити в утробі матері. Як розповів про це головний лікар пологового відділення Уве Шелленбергер: "Умови були дуже хорошими в тому числі через існування другої плаценти. Ми хотіли дозволити другій дитині продовжити дозрівання в утробі ".

Перейми у Оксани теж припинилися відразу після народження першої дитини. Тому лікарі вирішили, що мама повинна продовжувати вагітність.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

вагітність
вагітність

22 лютого 2019 року на світ з'явилася друга дівчинка на ім'я Леоні. Її вага сягала 3,7 кілограмів. Перші кілька тижнів після пологів Оксана провела в лікарні під спостереженням лікарів, після чого пацієнтку виписали. Обидві дівчинки почувають себе добре. Також маляткам вже вдалося досягти ваги в більш ніж 5,7 кг. Їх батьки Оксана та Олександр дякують лікарям і радіють, що дітей вдалося врятувати. За словами медиків, близнюки почувають себе добре і цілком здорові.

Головний лікар клініки заявив, що ці дві дівчинки стали рекордсменами світу. Персонал лікарні провів власне розслідування і з'ясував, що схожий випадок стався в Ірландії. Тоді близнюки народилися з інтервалом в 87 днів. Але різниця в часі в 97 днів унікальна.

Пілот Меган Маркл та принца Гаррі звільнився після того, як з професіонала зробили постачальника обідів для вагітної герцогині.

Як повідомляв портал Знай.ua, Меган Маркл та принц Гаррі вирішили відійти від багатовікових традицій та знайти для свого спадкоємця няньку-чоловіка.

Також Знай.ua писав про те, що сестра Меган Маркл розповіла, що насправді стало причиною сварки її сестри з Кейт Міддлтон.