В результаті серії вибухів на Шрі-Ланці у церквах кількість загиблих зросла до 262 осіб. Ейфелева вежа погасила вогні в пам'ять про жертви терактів.

Про це пише Politeka.

Також ЗМІ повідомляють, що в результаті вибухів ще близько півтисячі людей отримали різні поранення.

вибухи на Шрі-Ланці

Міністр економічних реформ республіки Харша де Сільва повідомив, що серед загиблих при вибухах в готелях і в католицьких церквах є іноземці. Громадяни яких саме держав постраждали в результаті подій, міністр не уточнив. Зокрема, серед загиблих не менше 35 іноземців. Щонайменше чотири громадянина Китаю отримали поранення. Дипломати посольства КНР в Коломбо вже відвідали постраждалих, які на даний момент знаходяться в медичних установах. За словами джерела в лікарні, серед загиблих є громадяни США, Британії та Нідерландів.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

вибухи в храмі

За останніми даними, в результаті вибухів в готелях і католицьких церквах загинуло 290 осіб. За життя понад 460 людей борються медики.

Вже затримано більше 20-ти підозрюваних. Але жодна з терористичних угруповань досі не оголосила про відповідальність за криваві події на острові.

Нагадаємо, міністр оборони Шрі-Ланки Руван Вийеварден повідомив, що були встановлені особи, які скоїли серію вибухів на Шрі-Ланці.

Всього, у неділю, 21 квітня на Шрі-Ланці прогриміло вісім вибухів. Об'єктами атаки стали чотири дорогих готелю в столиці Коломбо і її околицях і три церкви в містах Коломбо, Негомбо і Баттикалоа, де люди у цей день святкували Великдень. Восьмий за день вибух зафіксували у передмісті Оругодаватта на півночі від Коломбо.