Лімузин з принцесою Діаною і її нареченим - сином єгипетського мільярдера Доді аль-Файєдом - портапив у смертельну ДТП 31 серпня 1997 року. Автівка врізалась в колону тунелі перед мостом Альма недалеко від центру французької столиці. Діана і Доді загинули на місці.

У Великобританії звинувачують у загибелі принцеси королівську сім'ю, яка начебто за сприяння британської розвідки і влаштувала цю трагедію. На доказ прихильники цієї версії наводили факт, що всі десять камер спостереження, встановлених в тунелі, виявилися розгорнуті таким чином, що в момент ДТП на жодну з них не потрапив.

Існує версія, що принцеса була вагітна від Доді. А це, як мінімум, пляма на королівській родині, а як максимум, можливий спадкоємець.

Не так давно відомий судмедексперт Анджела Геллоп випустила книгу під назвою "Коли собаки не гавкають", в якій вперше детально розкрила моторошні подробиці тієї аварії. Із свідчень Геллоп виходить, що фахівцям вдалося зішкребти засохлу кров загиблої Діани з килимка біля сидіння в "Мерседес" та аналіз показав негативний результат на наявність гормону вагітності.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Чутки про те, що Діана в положенні, ходили дуже наполегливо. Кажуть, що її екс-чоловік принц Чарльз був у гніві, коли до нього дійшли розмови про вагітність Діани. Ще б пак, жінка, що відноситься до королівського палацу, носить під серцем дитя від мусульманина! Цілком життєздатна версія, згідно з якою Діану ліквідували, повіривши чуткам про її вагітності, щоб вона не справила на світ нащадка-мусульманина.

Офіційне розслідування вже давно поставило крапку в цій трагедії. Однак менше питань так і не стало.

Відомий адвокат Майкл Менсфілд заявив, що вбивці Діани не хотіли її смерті. Нібито це була лише спроба таким жорстким чином переконати принцесу порвати з нареченим-мусульманином. Або змусити її припинити свої розслідування, які Діана вела на тему продажу британським урядом зброї країнам, в яких порушувалися права людини. За однією з версій, принцеса незабаром збиралася оприлюднити результати своїх розслідувань. Загалом, питань, як і раніше багато. І відповідей, за великим рахунком, немає ні на один з них.

Нагадаємо, що майбутня мама Меган показала деякі королівські хитрощі. Зокрема, коли перейшла на взуття без підборів.

Як повідомляв портал Знай.uа, проявляючи повагу до королеви герцог і герцогиня Кембриджські написали Єлизаветі II привітання з 93-м днем народження на своїй сторінці в Instagram.

Також портал Знай.uа писав, що королівське подружжя може переїхати в Африку.