Кілька дінв тому у ЗМІ зявилась страшна новина. 53-річний дід, приглядаючи за онуком, кинув його у піч. Стало відомо, що через три дні страшних мук дитя померло.

Про це пишуть россійські ЗМІ.

Як стало відомо, п'яний житель Омська залишився на прохання дочки наглядати за онуком. У нього почалася "біла гарячка", у своєму внуку він побачив чорта і кинув його в піч.

Хлопчика забрали до лікарні з дуже сильними опіками всього тіла. Лікарі намагалися врятувати дитину, але організм дворічного малюка не витримав.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення
Показати ще

Дід-алкоголіка затримала поліція, проти нього порушено кримінальну справу.

Слідчі розповідають, що дитину на батьків залишила 22-річна жінка, а сама і кудись пішла. Старі випили і сильно посварилися - чоловік вигнав дружину з дому. Після цього у 53-річного діда сталася біла гарячка: йому почав ввижатися чорт, взявши за ноги хлопчика його кинув у палаючу піч.

Малюк отримав більше 50% тіла та кілька днів провів у реанімації.

Як розповіли сусіди цієї родини, сім'я неблагополучна і давно перебувала на обліку в органах опіки. Люди постійно пили, в їх домі завжди було чутно крики, дитину там залишати було небезпечно.

"Коли їхні діти навчалися в школі, неодноразово приходили педагоги. Молодша дочка, чий хлопчик постраждав, її мені анітрохи не шкода. Хамка, нахаба, гуляща".

Нагадаємо, на Житомирщині пенсіонер підпалив свій будинок і застрелився на очах у десятків сусідів.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Києві сталась пожежа в багатоповерхівці. Рятувальники евакуювали жителів з палаючої квартири, однак згодом знайшли обгорілий труп.

Також Знай.ua писав про те, що жінка розповіла про примару, яка прийшла заспокоїти сина, який не міг заснути. Родина впевнена, це могла бути бабуся, яка приходить з того світу, щоб відвідати онука.