Чоловік знімав великодній звичай "битви стрілами" і отримав смертельну травму від піротехніки.

Фатальний випадок трапився у грецькому місті Каламата. Телеоператор загинув, знімаючи місцевий звичай відзначати Великдень "битвою стрілами". Про це в неділю, 28 квітня, повідомило агентство новин АМНА.

Відзначимо, за звичаєм учасники обряду б'ються саморобними "стрілами" з картонних трубок, набиті порохом.

Одна з таких "стріл" потрапила в голову 53-річному оператору, коли він знімав бій, пишуть місцеві ЗМІ. У вкрай важкому стані чоловік був госпіталізований і помер, незважаючи на старання і вправність лікарів.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як пишуть місцеві ЗМІ, телеоператор зобразив момент своєї загибелі.

Крім цього у великодню неділю жахливу травму отримала восьмирічна дівчинка в місті Фіви − їй в голову влучила куля під час безладної стрілянини під час святкування.

Справи із піротехнікою часто мають, якщо не фатальні, то трагічні наслідки. Людям відриває верхні кінцівки, вибиває очі і наносить інші важкі травми. Незважаючи на гіркий досвід, у світі і далі продовжують використовувати піротехнічні засоби. Особливо на свята. Так сталось і цього разу у Греції.

Необережність у поводженні із піротехнікою ще нікому не допомогла, а навпаки багатьом нашкодила, часто люди після такого залишаються каліками.

Як відомо, піротехніка – це яскраве дійство, яке здатне зачарувати всіх. При правильному використанні воно захоплює, приносить тільки радість та незабутні враження. Однак кожного року через необережне поводження з феєрверками та іншими піротехнічними засобами гинуть та травмуються як діти, так і дорослі.

Часто траплаються ситуації, котрі не залежать від людини і нічого вдіяти неможливо.

Нагадаємо, потужні вибухи струсонули цілу область: фото та перші подробиці.

Як повідомляв Знай.uа вибух авто під Києвом: загиблий виявився великою шишкою.

Також Знай.uа писав, на київському вокзалі знайшли людську голову: кадри не для слабкодухих.