Весь світ затамував подих в очікуванні, британські ЗМІ не можуть дочекатися появи на світ первістка принца Гаррі і Меган Маркл. Журналісти ретельно стежать за подією в режимі онлайн. Відомо, що народження малюків у королівській сім'ї викликають ажіотаж у користувачів у соціальних мережах.

Колишня актриса Меган Маркл повинна народити в кінці квітня або початку травня. Другий місяць весни підходить до кінця, а новин немає. Тому преса згадала про батька Меган Маркл, який, швидше за все, ніколи не побачить свого онука.

У травні 2018 року Томас Маркл не був запрошений на королівське весілля. Його колишнью дружину, матір герцогині Сассекской Дории Редлан запросили. Зараз 74-річний чоловік мешкає у Мексиці. Днями Daily Mail сфотографував його у закладі швидкого харчування з фаст-фудом Pollo Azil.

На відміну від своєї доньки, Томас Маркл взагалі не дотримується здорового харчування і любить смажену курочку. Це добре видно по його фігурі. Для батька Меган Маркл це буде шостий онук.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Дитина Меган і Гаррі буде сьомою в черзі на престол, позаду свого батька і двоюрідних братів і сестер - принца Джорджа, принцеси Шарлотти і принца Луї, а також принца Чарльза і принца Вільяма. У той же час малюк посуне другого сина Єлизавети принца Ендрю і його дочок принцесу Беатріс і принцесу Євгенію.

Преса переконана, що у Меган і Гаррі народиться хлопчик. Меган Маркл і принц Гаррі, до речі, всупереч королівським традиціям не покажуть малюка в день його появи на світ. Варто зазначити,що це тричі робили Кейт Міддлтон і принц Вільям.

Нагадаємо, Букінгемський палац випадково видав головну таємницю Меган і принца Гаррі: ім'я первістка вже у мережі. На сайті королівської сім'ї зарезервована веб-сторінка для "принца Артура", "принца Джеймса" і "принца Олександра".

Як повідомляв Знай. ua, хто став улюбленим сином Єлизавети II.

Знай. ua писав, що на честь первістка принца Гаррі і Меган Маркл випустили колекційну іграшку.