Ісламські бойовики погрожують зірвати Євробачення, яке стартує в Тель-Авіві (Ізраїль) на наступному тижні.

Після перестрілки між бойовиками і ВПС Ізраїлю в суботу, 4 травня, через яку був скасований перший концерт "Євробачення" в місті Модіїн, терористи з "Палестинського ісламського джихаду" заявили про те, що конкурс буде зірваний.

Передає The Times of Israel.

Оприлюднена інформація свідчить, що терористи обіцяють збільшити радіус обстрілів, щоб "Євробачення-2019" не було проведено.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

"Ми не дозволимо ворогу провести фестиваль, який шкодить палестинському світогляду", – кажуть бойовики.

Варто нагадати, що На Донеччині стався нетривіальний випадок з найманцем Путіна. Учасник незаконних військових формувань добровільно здався правоохоронцям у місті Бахмут і тепер дає свідчення. Про це стало відомо з інформації Бахмутського відділу поліції Донецької області.

"22-річний учасник НВФ приєднався до лав терористів у 2014 році, незважаючи на неповнолітній вік, однак через півроку втік. Сьогодні він добровільно дає свідчення незаконної діяльності інших "колег", - сказано в повідомленні.

У повідомленні наголошується, що на екс-найманця нахлинула хвиля каяття і таким чином він вирішив звільнитися від кримінальної відповідальності. Бойовик добровільно прийшов і здався оперативникам з управління Донецько-Луганського регіонального управління Державної прикордонної служби України і поліцейським.

"Після перевірки на відсутність тяжких злочинів проти мирного населення він може бути звільнений від покарання відповідно до ч. 6 ст. 260 Кримінального кодексу України", - зазначають у відділі.

Нагадаємо, Українські воїни відбили атаку ворога з повітря

Як раніше повідомляв "Знай.ua", ватажки "ДНР" не поділили владу 1 травня

Також Знай.ua" писав про те, що Бразильський вбивця українців Лусваргі почув вирок суду