У середу, 8 травня, в аеропорту М'янми сталася катастрофа пасажирського літака авіакомпанії Biman (Бангладеш). Про це стало відомо з повідомлення місцевого ресурсу The Myanmar Times.

Місце катастрофи

Згідно з попередніми даними, літак з'їхав з посадочної смуги в Міжнародному аеропорту Янгона і згодом розвалився на три частини. Як повідомляється, у момент аварії на борту були 33 пасажири. В результаті події 30 людей отримали травми різного ступеня тяжкості, при цьому 15 з них - госпіталізовані. В якості причини трагедії називають погану погоду.

Місце катастрофи

Раніше ми вже писали про трагічну авіакатастрофу, яка сталася у неділю, 5 травня, в Мексиці. Там зазнало аварії повітряне судно, на борту якого знаходилися уболівальники одного з боксерів. На місцевому порталі Milenio розповіли, що трагедія сталася з приватним літаком Bombardier Challenger 601, на борту якого в той момент знаходилися 18 пасажирів і три члени екіпажу. У правоохоронних органах розповіли, що центр управління втратив зв'язок з приватним літаком ще вдень 5 травня, а сама авіакатастрофа сталася в горах на території муніципалітету Монклова.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Місце події

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що весь світ ще не встиг оговтатися від страшної авіакатастрофи, яка 5 травня сталася в московському аеропорту Шереметьєво. Нещодавно в мережі опублікували повну розшифровку переговорів екіпажу згорілого судна і диспетчерів.

Як повідомляв портал "Знай.uа": серед жертв згорілого в Шереметьєво повітряного судна - 22-річний Максим Моїсеєв, бортпровідник компанії "Аерофлот". Як стало відомо, молода людина до останнього знаходилась в охопленому полум'ям літаку і намагалася відкрити задню частину для більш швидкої евакуації пасажирів. Після того, як у нього не вийшло це зробити, він став допомагати людям швидше вибратися.

Також "Знай.uа" писав, що мати одного з загиблих у катастрофі Superjet в "Шереметьєво" звернулася до Слідчого комітету з проханням призупинити діяльність аеропорту і порушити кримінальні справи про порушення пожежної безпеки та недбалість.