Співачка Мадонна після прибуття в нью-йоркський аеропорт імені Джона Кеннеді, намагалася увійти до приміщення інкогніто, ховаючи обличчя під паранжею.

Про це пише The Sun.

Наразі вже відомо, що силовики змусили її знати традиційне мусульманське вбрання, через те, що воно неприпустиме при проході контролю та перевірці документів.

Варто відзначити, що 60-річна культова співачка з'явилась в аеропорту у паранжі і піджаку New York Yankees з мереживною обробкою, доповнених чорними спортивними штанами і дизайнерськими сандалями.

Варто нагадати, що одна з найпопулярніших співачок світу, американська поп-діва Мадонна знялася для обкладинки британського глянцевого журналу Vogue. Фотозйомка натхненна образами відомих феміністок ХХ століття.

Як пояснив головний редактор британського глянцю Едвард Енненфул, Мадонна ще до появи соціальних мереж за допомогою своєї музики говорила про найважливіше – про фемінізм, розширення прав жінок.

У відвертому інтерв'ю Мадонна зізналася, що дуже часто недоброзичливці намагаються її розкритикувати з будь-яких причин і змусити замовкнути.

Мадонна
Мадонна

Нагадаємо, днями в мережі з'явився довгоочікуваний кліп відомої американської співачки Мадонни на пісню Medellin. Поп-діва заспівала її дуетом з 25-річним колумбійцем Малума. Варто відзначити, що це перший відеоролик виконавиці за останні 4 роки.

Як повідомляв "Знай.ua", американський журнал People зробив актрису Дженніфер Гарнер обличчям випуску, присвяченого виходу щорічно оновлюваного рейтингу красунь і красенів The Beautiful Issue.

Також "Знай.ua" писав, що американська співачка Мадонна намагається воскресити популярність, яка дуже стрімко йде на спад. Виконавиця запримітила колумбійського виконавця Малуму, котория увірвався у світовий шоу-бізнес і вирішила провернути з ним своє феєричне повернення на сцену.