Рівно рік тому, 16 травня, росіяни помпезно з надмірним пафосом відкрили Кримський (Керченський) міст для транспорту. Таким чином Путін налагодив автомобільне сполучення між Росією і аннексованим Кримом.

Астролог Влад Росс в коментарі Главреду пояснив, яка доля секає на "гордість" Путіна.

"В цей день Сонце з'єдналося з самої пащі зіркою, яка вважається "богом диявола" і називається Алголь. Найгірше, що можна придумати в період з'єднання Алгол і Сонця – це відкриття або презентацію чого-небудь. Тим більше, небезпечною затією було відкриття важливого моста в такий день", - зазначив астролог.

Як пояснив фахівець, саме 16 травня 2018 року Місяць об'єднався з однією із зірок, що утворюють так звану вісь катастроф – зіркою Альдебараном, теж диявольською зіркою (Антарес і Альдебаран утворюють вісь катастроф, розташовуючись на небі практично навпроти один одного; астрологи вважають, що під впливом осі катастроф активізуються події, причиною яких є помилкові або незаплановані дії людини, пов'язані з технікою, – Ред.).

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Тобто, в день відкриття Кримського моста і Сонце, і Місяць були в з'єднанні з диявольськими, руйнівними зірками.

Але це не єдина халепа, з якою зіткнулись росіяни, запускаючи транспортне сполучення по мосту.

За словами астролога, цей день віщує катастрофи, що для відкриття такого великого об'єкта не придумаєш.

Однак і це ще не все. В цей день Меркурій (планета, керуюча шляхами й дорогами) був в поєднанні з Ураном, який обіцяє раптові катастрофи, несподівані несприятливі події і раптові негативні структурні зміни. Всі поєднання планет і комбінації планет в день відкриття мосту – гірше не придумаєш", - пояснив Росс.

Однак, як підкреслив Росс, проблеми лише починаються. Ця дата, 16 травня 2018, є неправильною, і це може покликати загибелі людей.

"Все це свідчить про те, що Керченського мосту катастрофи не уникнути. І перші негативні перетворення, руху вже почалися. Однак через дев'ять років існування цього мосту, на циклі Чорної Місяця, дана конструкція може стати непридатною до експлуатації – по мосту просто неможливо буде пересуватися", - сказав він.

Ще одна "чорна" дата для кримського мосту наступить через 13 років. І ймовірно цей рік стане роком винесення вердикту цієї споруди.

Нагадаємо, мережа висміяла "пекельні затори" на Кримському мосту.

Як повідомляв Знай. ua, інженер розповів про страшні жертви в результаті обвалення кримського мосту.

Знай. ua писав, що путінський газопровід виявився нікому не потрібний.