Принц Гаррі скоштував батьківства і дізнався, що значить недоспані ночі, як його і попереджав брат принц Вільям.

Герцог Сассексський відвідав Оксфордську дитячу лікарню. В ході офіційного візиту принц "неофіційно" поспілкувався з пацієнтами клініки, повідомляє DailyMail.

У розмові з батьками, діти яких знаходяться на лікуванні в Оксфордській лікарні принц Гаррі зізнався, що він вже "не може уявити своє життя" без сина Арчі, та разом з тим жартома поскаржився, що малюк не давав йому заснути минулої ночі.

34-річний герцог Сассексскій, який вперше став батьком 6 травня, розповів про своє батьківство в перші тижні життя малюка, та попросив поділитися досвідом батьків маленьких пацієнтів лікарні.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Окупанти націлилися на міста: відомий астролог передбачив, коли може розпочатись "загострення" З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Мати двох дітей Іда Скуллард, чий трирічний син Еммет знаходиться в клініці, розповіла, що принц зав'язав розмову з нею, побачивши, як вона заколисує свою 10-місячну доньку:

"Гаррі запитав мене, як ми пережили період, коли маленькі дітки зазвичай дуже дратівливі в перші пару місяців життя ".

Він сказав, що звикає до дитини і що Арчі ідеально вписався в сімейне життя. За словами Іди, принц сказав, що відчуває себе частиною сім'ї і не може уявити своє життя без сина.

Нагадаємо, Меган Маркл та принц Гаррі можуть піти проти головної королівської традиції

за традиціями в королівській родині, немовлят після першого виходу в світ показують публіці лише під час хрещення. Цей обряд прийнято виконувати через 2-3 місяці після народження.

Як повідомляв портал Знай.ua, герцогиня Сассекська Меган Маркл в День матері виклала знімок з новонародженим сином.

Також Знай.ua писав, за лаштунками королівства відбувається багато чого такого, що може легко стерти усмішки з обличчя Меган та принца Гаррі