Принца Гаррі та його дружину Меган Маркл, схоже, не сильно хвилюють королівські традиції. Пара знову може порушити протокол.

Герцоги Сассекські, як відомо, 6 травня вперше стали батьками, у них народився син Арчі.

Як пише видання Ехргеѕѕ, деякі експерти вважають, що шанувальники зможуть побачити малюка раніше дозволеного терміну.

Уточнюється, що за традиціями в королівській родині, немовлят після першого виходу в світ показують публіці тільки під час хрещення. Цей процес прийнято виконувати через 2-3 місяці після народження.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Однак ймовірно королівська пара порушить давню традицію та почне публікувати знімки дитини в соцмережах. Нещодавно на їхній спільній сторінці в Instagramзявився кадр, на якому Меган Маркл ніжно тримає оголені ніжки малюка.

Якщо Меган і Гаррі вирішать показувати тільки офіційні фото, то світ побачить їх спадкоємця тільки на початку літа, як це і прийнято у консерваторів. Імовірно, хрещення пройде до традиційного відпустки королеви Єлизавети II в Шотландії.

Принц Гаррі та Меган марк у травні 2018 року обвінчалися в каплиці Святого Георгія у Віндзорі, ймовірно та же і пройде таїнство хрещення Арчі.

Ще одна традиція, яку можуть порушити новоспечені батьки, вибір одягу для Арчі для цього важливого моменту. Як відомо, новонароджених дітей у монаршій родині прийнто хрестити у мереживному вбранні, яке передають з покоління в покоління. У ньму охрестили трьох дітей принца Вільяма, а до того ще близько 60 королівських немовлят.

Хрещення принца Джорджа, сина принца Вільяма

Нагажаємо, що насправді відбувається за зачиненими дверима британського королівського палацу.

Як повідомляв портал Знай.ua, королівські пари об'єдналися заради порятунку життя тисячі людей.

Також Знай.ua писав про те, що Меган Маркл не стрималась та опублікувала миле фото з сином.