Герцоги і герцогині Сассекські (британський принц Гаррі з Меган Маркл) і Кембриджські (принц Вільям з Кейт Міддлтон) запустили гарячу лінії психологічної допомоги Shout.

Про це повідомляє агентство Reuters.

Мета нового сервісу полягає в цілодобової оперативної допомоги людям, які перебувають у складній психологічній ситуації. Це рятівна соломинка для тих, хто замислюється про суїцид, страждає від жорстокого поводження в сім'ї або залякування і так далі.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Волонтери будуть обробляти текстові заявки в онлайн-режимі. Ініціатори проекту припускають, що такий формат буде зручним для молоді, яка звикла спілкуватися в месенджерах.

З нагоди презентації сервісу принц Вільям записав відеозвернення, в якому закликав британців приєднатися до цієї благородної ініціативи. Так, кількість задіяних в проекті волонтерів хочуть збільшити з 1000 до 4000 людей.

"Гаряча лінія працює 24/7 і поєднує людину з навченими волонтерами, які допоможуть їй вийти зі стану кризи, щоб потім надати довгострокову допомогу у вирішенні проблеми", - розповів про новий проект принц Вільям.

Він додав, що будь-хто може приєднатися до Shout в якості волонтера та закликав британців допомогти у цій благородній місії.

Нагадаємо, екс-чоловік Меган Маркл – 42-річний голлівудський продюсер Тревор Енгельсон – вдруге одружився.

Принц Гаррі та Меган Маркл
Принц Гаррі та Меган Маркл

Його обраниця - дочка американського мультимільйонера Трейсі Курланд. Перш, ніж одружитись, пара плекала відносини довгий період часу.

Як повідомляв раніше Знай.ua, через чотири дні після пологів герцогиня Сасекська Меган Маркл стала гостею заходу, пов'язаного з її благодійною діяльністю.

Також Знай.ua писав про те, що герцоги і герцогині Сассекские (британський принц Гаррі з Меган Маркл) і Кембриджські (принц Вільям з Кейт Міддлтон) запустили гарячу лінію психологічної допомоги Shout.