Через чотири дні після пологів герцогиня Сасекська Меган Маркл стала гостею заходу, пов'язаного з її благодійною діяльністю.

Про візит дружини британського принца Гаррі повідомляють закордонні ЗМІ.

Відомо, що молода мама Меган Маркл відвідала захід, пов'язаний з її благодійною діяльністю. Це була зустріч, присвячена початку роботи організації.

Відбувся прийом прямо в Кенсингтонському дворі. При цьому над проектом також працювали принц Вільям і його дружина Кейт Міддлтон.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, що нещодавно Великобританію вразив грандіозний скандал через сина Меган Маркл і принца Гаррі. Журналіст компанії BBC опублікував жартівливий твіт, який обурив користувачів мережі. Чоловіка звільнили з роботи, однак він подав скаргу через це.

Поліція Великобританії почала розслідування у зв'язку зі скаргою журналіста Денні Бейкера, якого звільнила компанія BBC. Зокрема, у соціальній мережі Twitter він опублікував фото, де подружжя тримає за руку мавпу і підписав його "королівська дитина покидає госпіталь".

У свою чергу керівництво телеканалу негайно відреагувало на пост співробітника і змусило його видалити скандальне повідомлення. Журналіста також звільнили. Цю інформацію підтвердили офіційні співробітники компанії і заявили, що такі жарти не збігаються з політикою BBC.

Раніше ми писали, що 30-річна принцеса Беатріс з'явилася на банкеті на честь 200-річчя торгового центру Burlington Arcade в Лондоні.

Варто відзначити, що онука королеви Великобританії Єлизавети II вибрала дуже ефектний образ для появи на світському заході. Вона вибрала чорну міні-сукню, яку доповнила кораловим шовковим плащем.

Як повідомляв портал Знай.uа, Меган Маркл вразила шанувальників першим виходом в люди після пологів.

Також Знай.uа писав, що принц Вільям позловтішатися над братом Гаррі з приводу народження сина.