Герцогиня Меган Маркл викликає занепокоєння медиків своїм станом. Вона вже тиждень перевищила термін, який їй спочатку ставили. Про це повідомляє французьке видання Gala.

Меган вже на тиждень перевищила термін, очікувалося, що первісток принца Гаррі з'явиться на світ 28 квітня. Акушери запевняють, що пологи можуть початися протягом доби, інакше ситуація може бути небезпечною як для герцогині, так і для її малюка.

Деякі британці, які хочуть бути свідками історичної події – народження первістка принца Гаррі і Меган Маркл вже розбили табір перед Фрогмор-котеджем, куди вже переїхала молода подружня пара. Саме в цьому будинку і має намір народити герцогиня, як це робила королева Єлизавета II.

"Недавнє дослідження показало, що жінкам старше 36 років слід враховувати, що продовження вагітності стає ризикованим", - наводить Daily Mail слова акушера Клайва Спенс-Джонса з лікарні Уїттінгтон в Північному Лондоні.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Крім того, "після індукції з'являється більше можливостей для медичного втручання під час пологів", тому пологи на дому не рекомендуються, розповів медичний працівник.

Ця обставина говорить про те, що якщо дитина не з'явиться в найближчі дні на світло, Меган доведеться народжувати у клініці Суррей в Фримли Парк.

Раніше повідомлялося, що дружина принца Гаррі Меган Маркл, яка з дня на день народить спадкоємця британського престолу, знаходиться під цілодобовою охороною. Озброєна охорона постійно на чергуванні в Кенсингтонському палаці.

Нагадаємо, вагітній Меган Маркл відмовили в найзаповітніше бажання.

Як повідомляв Знай. ua, Букінгемський палац звернувся до світу через Меган Маркл.

Знай. ua писав, що Меган Маркл і принц Гаррі залишають Британію.