Увесь світ обговорює Меган Маркл, яка от-от має народити первістка. По світу прокотилася чутка про те, що герцогиня Сассекська вже народила й почалося активне обговорення цього. Однак у Букінгемському палаці Великобританії спростували ці чутки.

Про це йдеться у відповідній заяві, яку зробили стосовно народження первістка Маркл, повідомляє CBS News.

"На даний момент королівська дитина ще не з’явилася на світ", – сказано в повідомленні.

Як відомо, герцоги Сассекські мають багато шанувальників серед британців, а тому за їхнім життям стежать тисячі фанатів королівської сім’ї. Особливо ж зараз, коли всі очікують появи на світ першої дитини принца Гаррі і Меган Маркл, що має народитися з дня на день.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, дружина принца Гаррі Меган Маркл, яка з дня на день народить спадкоємця британського престолу, знаходиться під цілодобовою охороною. Озброєна охорона постійно на чергуванні в Кенсингтонському палаці. Що змусило прийняти подібні заходи? Про це інформує західне видання Radar Online.

Оскільки первісток герцогів Сасекських з'явиться вже зовсім скоро, тому дружину принца Гаррі доставили в палац, який виявився оточений охоронцями.

Річ у тому, що так вимагає королева Єлизавета II, для якої безпека малюка понад усе. Це при тому, що Меган Маркл нещодавно відмовилася від послуг лікарні і збиралася народжувати вдома за старими королівськими традиціями.

Як повідомляв Знай.uа, дружина іспанського короля Філіпа VI та колишня журналістка, королева Летиція вразила цікавим образом на заході в Мозамбік, куди прибула з візитом.

Іспанська королева для виходу обрала вбрання з деніму. Джинсову сукню довжини міді раніше також одягала дружина британського принца Гаррі Меган Маркл.

Також портал Знай.uа писав, що Кейт Міддлтон зворушливо привітала єдину донечку з Днем народження.