Доньці британського принца Вільяма і герцогині Кейт Міддлтон принцесі Шарлотті у четвер, 2 травня, виповнюється 4 роки. Так, в честь цієї події Кенсінгтонський палац показав нові фото Її Високості.

Відомо, що автором знімків є сама Кейт Міддлтон, яку навіть професіонали вважають чудовим фотографом. Герцогиня Кембриджська кожен раз особисто фотографує своїх дітей.

Принцеса Шарлотта

На зроблених в саду норфолкського особняка Кембриджів Анмер-хол фотографіях Шарлотта, яка у вересні за англійською традицією вже відправиться в школу, виглядає помітно подорослішою.

Принцеса Шарлотта

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

На одному з фото дівчинка сидить на паркані, одягнена в картату спідницю і сірий кардиган, а її волосся зав'язано в кінський хвіст. На іншому — біжить по траві з нарцисом в руках у тому ж вбранні. І на третьому Шарлотта з напіврозпущеним волоссям сидить на траві в блакитній сукні в квіточку.

Принцеса Шарлотта

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що зовсім нещодавно герцоги Кембриджські Кейт Міддлтон і принц Гаррі змогли відсвяткувати свою восьму річницю шлюбу. Однак, навіть після народження трьох дітей і подолання безлічі перешкод, вони змогли зберегти ніжні стосунки один до одного. 29 квітня 2011 року в Вестмінстерському абатстві прогриміло "весілля століття".

З того часу Вільям і Кейт служать прикладом ідеальної сім'ї для усього світу. Стосунки герцога і герцогині тривають вже 15 років. Їх шлях як пари почався ще під час навчання в університеті Сент-Ендрюс у 2004 році. Хоча в житті закоханих були і сварки, і розставання, вони змогли стати один для одного не тільки партнерами, але й найкращими друзями.

Нагадаємо, вагітній Меган Маркл відмовили в найзаповітнішому бажанні: безпека дитини під загрозою.

Як повідомляв Знай.uа вагітним не догодиш: батько Меган Маркл скупив пів магазину перед пологами.

Також Знай.uа писав, Меган Маркл народить дівчинку Діану: азартні британці в передчутті дива.