Новоспечена мама та дружина принца Гаррі Меган Маркл стала неприємним спогадом для свого колишнього чоловіка Тревора Энгельсона. І це ще більше дратує його нову дружину, яка робить все можливе, аби позбавити його цих душевних страждань.

Як пише The Sun, Меган Маркл познайомилася з Тревором Энгельсоном в 2004 році. Вона в той час була кіноактрисою, а він відомим кінопродюсером. Між ними спалахнув роман, який тривав багато років. Після семи років спільного життя вони вирішили одружитися і влаштували в 2011 році невелику пляжну вечірку на Ямайці.

Однак через два роки, у 2013 році, пара розійшлася і в якості пояснень назвала "непримиренні розбіжності". Всього їх стосунки тривали понад 9 років. Як розповіли друзі з близького оточення пари, Меган Маркл насправді раптово покинула Энгельсона і повернула йому обручку.

Також вони повідомили, що після того, як Маркл прославилася завдяки серіалу "Форс-мажори", Енгельсон відчував себе так, як ніби став порошинкою, яка застрягла в її туфлях. Після розлучення вони припинили спілкування і навіть перестали розмовляти один з одним.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

А зовсім недавно стало відомо, що Тревор одружився з Трейсі Курланд. Зутрічалась пара останні півтора роки. До зустрічі з Трейсі колишній чоловік Маркл перебував у страшній депресії.

Близька подруга Курланд розповіла, що нова кохана у житті Тревора нарешті змогла повернути його до нормального життя після болісного розриву з екс-дружиною.

"Ім'я Меган ніколи не спливає в розмові, коли вони знаходяться в компанії друзів, і у всіх нас виникає відчуття, що нікого не турбує, що відбувається в житті Маркл. Трейсі дуже вдумлива і чутлива людина і їй виявилося під силу впоратися з тим багажем, який залишився у Тревора після Маркл. Я думаю, що Трейсі не хвилює минуле Тревора, однак вона хоче, аби він залишив цю історію і перестав про неї згадувати. Вона хоче, щоб Тревор забув назавжди про герцогиню Сассекську", - розповіла близька подруга Трейсі Курланд.

Вже через три роки після розлучення, в 2016 році Меган Маркл почала зустрічатися з принцом Гаррі, а у травні в 2018 побралися. Меган отримала титул герцогині Сассекської.

Меган Маркл та принц Гаррі

Нагадаємо, 6 травня Меган Маркл та принц Гаррі вперше стали батьками. І знову шанувальники роблять ставки, цього разу приводом стало хрещення нащадка Арчі.

Як повідомляв портал Знай.ua, принц Гаррі розповів про труднощі у перші дні батьківства.

Також Знай.ua писав про те, що Меган Маркл та принц Гаррі знову можуть порушити віковічну традицію королівської родини.