Онук депутата від партії Путіна "Єдина Росія" залякав однокласників і піднімає руку на вчительку.

Хлопчик ходить до другого класу, а вже поводить себе, як заправський хуліган, адже він абсолютно впевнений у своїй безкарності. У мережу потрапило відео, зняте у середній школі 3 в російському Вологді.

На кадрах видно, як один з учнів погрожує проломити голову однокласнику, що сидить на першій парті. У цей момент вчителька робить йому зауваження, після чого школяр перемикаєт увагу на неї та безцеремонно заявляє: "Ви тільки слово мені скажіть, блін!".

Розлючений, він з силою хапається за парту, вдаряє нею об підлогу, скидає предмети, що лежать на ній, і направляється в сторону вчителя.

вам зараз голову зламаю! Чо треба, блін!", - кричить він до вчительки.

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" Українцям дадуть готівку на оплату комуналки: кому час йти до банку Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Про малолітнього хулігана написали російські ЗМІ після того, як відео потрапило в мережу. Видання зазначають, що хлопчик - онук обласного депутата від "Єдиної Росії", а директор школи - член міської Думи і також перебуває у путінській партії.

На думку батьків, саме це стало причиною того, що керівництво школи ніяк не реагує на їхні скарги. А учень безкарно постійно влаштовує подібні сцени, б'ється, ображає дітей і дорослих.

Рішення поставити в класі камери за власні гроші прийняли батьки інших учнів, щоб довести неадекватну поведінку розбещеної дитини.

Нагадаємо, у російському місті Ростов-на-Дону школяр побив однолітка до напівсмерті, а інші діти байдуже спостерігали.

Як повідомляв портал Знай.ua, батьки учнів львівської школи повстали проти підлітка, який нібито тероризує увесь клас.

Також Знай.ua писав, школяр убив себе в прямому ефірі через нерозділене кохання