Православний підприємець і скандальний російський радикальний гомофоб Герман Стерлігов влип у чергову скандальну ситуацію.

Про це повідомляють російські ЗМІ..

Зокрема, Стерлінгов відзначив, що діти у владивостоцькій школи № 74, які влаштували костюмований флешмоб, де частина учасників була одягнена в сексуальні костюми, "заслуговують смерті".

Зокрема, він відзначив, що вважає себе християнином і всі, хто причетний до подібних акцій повинні бути покарані.

"Я християнин і тому вважаю, що вони заслуговують смерті. Ніякого обмеження за віком для покарання за педер*стію немає. А це пропаганда педер*стії", - уточнив він.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Більше того скандальний бізнесмен пішов далі і прямо заявив, що люди, які нібито пропагують одностатеві відносини повинні померти.

"Хто захищає і пропагує педер*стія - той педер*ст", - уклав бізнесмен. Ведучий зауважив, що старшокласники лише копіювали ролики, які бачили на YouTube. "Ось тому вони заслуговують смерті", - був непохитний гість студії.

Також Стерлінгов зазначив, що Росія стала "абсолютно безбожною країною", де за БДСМ-шоу вбивати дітей не стануть. При цьому він навіть придумав, як по іншому карати дітей за такі вчинки. Він заявив, що необхідно повсюдно вимикати електроенергію.

"Причому зробити це в світовому масштабі, щоб наші, і не тільки наші, спецслужби зайнялися б, нарешті, справою і врятували людство від неминучої загибелі", - порахував підприємець.

Варто відзначити, що 24 травня випускники владивостоцької школи у відвертим костюмах танцювали на ганку і актовому класі школи. Відзначається, що декілька з них були в образі зайців із заклеєними скотчем сосками, одна дівчинка одягла поліцейську форму. Публікація відеозапису в Мережі спровокувала скандал.

Нагадаємо, скандально відомий російський пропагандист і письменник Захар Прилєпін заявив, що всі жителі Донбасу є українцями і сильно відрізняються від росіян.

Як повідомляв "Знай.ua", українці бурхливо обговорюють скандальні одкровення екс-ватажка "ДНР" Ігоря Гіркіна (Стрєлкова) про те, що терористи прикривалися мирними жителями Донбасу під час боїв із ЗСУ.

Також "Знай.ua" писав. що зміни у виборчому законодавстві, ініційовані Зеленським, так і не були затверджені Верховною Радою і це спровокувало сильний резонанс в Україні. Не зміг пройти мимо і юрист Михайло Шнайдер, який на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook вилив викривальну правду.