У дружини принца Гаррі Меган Маркл з'явився ще один "двійник". Іспанський політик, яка балотується в мери, зявилась у білому вбранні, яке дуже нагадує те, що вдягала Меган після народження сина.

Про це пишуть західні ЗМІ.

Кандидатку в мери Мадрида звуть Бегона Виллачис (Begona Villacis), їй 40 років.

Жінку у схожому з Маркл образі помітили нещодавно, коли вона прогулювалась з новонародженою донечкою.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще


Білий тренч Бегони відрізнявся тим же вирізом і черепаховыми ґудзиками, що і творіння британського дизайнера Грейс Вейлз Боннер. До речі, Грейс має африканське коріння, як і Меган. Також дизайнер активно бореться за руйнування расових і гендерних стереотипів. Зауважимо, що Бегона Виллачис навіть вирішила зав'язати пояс так само, як Меган - великим бантом на грудях. Ще Бегона носить таку ж зачіску, як і Меган Маркл, і це ще більше робить її схожою на герцогиню Сассекську, їх дуже чато плутають.

Разючу подібність привернуло широку увагу в місцевих новинах і в соціальних мережах, причому кілька коментаторів припустили, що Бегона Виллачис, яку вже неодноразово порівнювали з Меган, навмисно вирішила копіювати герцогиню Сассекскую. Іспанка розуміє, що її плутають та порівнюють з колишньою американською акторкою, а нині дружиною принца Гаррі.

"Якщо вибирати між Букінгемським палацом і мерією, то мені дуже шкода, але я збираюся залишитися в Мадриді".

Або ось ще один пост: "Люди часто зупиняють мене на вулиці, щоб запитати, чи не Меган я. Іноді це буває дуже смішно. Мої доньки часто дражнять мене з цього приводу". У Бегони є дві дочки 12-ти і 13-ти років.

Вражаюче, але зв'язок між Меган Маркл і іспанським політиком виходить за рамки зачіски і гардеробу. Бегона Виллачис також пішла під вінець в той же день, що й Меган з принцем Гаррі. А згодом у неї народилась донька Інес. І її поява майже співпала з народженням первістка британської королівської родини, різниця у кілька днів.

Нагадаємо, Меган Маркл та принц Гаррі показали невідомі фото з їх весіля.

Як повідомляв портал Знай.ua, первістка Меган Маркл нарекли "квітковою дитиною".

Також Знай.ua писав про те, що Дональд Трамп з дружиною відвідають британську королівську родину. Однак Меган Марк не потрапить на зустріч.