Меган Маркл потрапила у черговий сканадалами через свою недолугу сімейку. Так, брат герцогині Сассекскої звинуватив сестру у тому, що вона зруйнувала його життя.

"Її шлюб з Гаррі зруйнував моє життя. Кожен мій крок розглядається під мікроскопом. Зараз про мене багато говорять як правди, так і брехні", - зазначив Томас Маркл.

За словами брата герцогині, він страждає від підвищеної уваги преси. Йому довелося кинути роботу скляра через проблеми із зором, а нову так і не вдалося знайти. Томас стверджує, що роботодавці відмовляються брати людину, яка постійно мелькає у пресі.

Маркл також зізнався, що йому з сім'єю доводиться проживати у готелі через постійні відмови у оренді житла.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"І все тому, що моє життя раптово опинилося у центрі уваги — не з моєї вини. Це важко прийняти, тим більше, що я ніколи не просив про це", - зазначив чоловік.

Нагадаємо, Меган Маркл і принц Гаррі терміново ведуть сина до церкви.

Раніше Знай.uа повідомляв, знайшовся ще один двійник Меган Маркл.

Також Знай.uа писав, племянница принцеси Діани підкорила красою на фотосесії для Vogue.