Молода мама і дружина принца Гаррі Меган Маркл стала вельми неприємним спогадом для свого колишнього чоловіка Тревора Енгельсона. За інформацією інсайдерів його нова пасія мріє, щоб він якомога швидше забув про герцогиню Сасекську.

Меган Маркл
Меган Маркл

Відомо, що Меган Маркл познайомилася з Тревором Енгельсоном в 2004 році. Вона в той час була кіноакторкою, а він відомим кінопродюсером. Між ними спалахнув роман, який тривав багато років. Про це пише видання The Sun.

Меган Маркл і Тревор Енгельсон

Після семи років спільного життя вони вирішили одружитися і влаштували в 2011 році невелику пляжну вечірку на Ямайці. Однак через два роки, у 2013 році, пара розійшлася і в якості пояснень назвала "непримиренні суперечки". Всього їх стосунки тривали понад 9 років.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Колишній чоловік Меган Маркл одружився на своїй подрузі

"Ім'я Меган ніколи не спливає в розмові, коли вони знаходяться в компанії друзів, і у всіх нас виникає відчуття, що нікого не турбує, те що відбувається в житті Маркл. Трейсі дуже вдумлива і чутлива людина і їй виявилося під силу впоратися з тим багажем, який залишився у Тревора після Маркл. Я думаю, що Трейсі не хвилює минуле Тревора, проте вона хоче, щоб він залишив цю історію і припинив про неї згадувати. Вона хоче, щоб Тревор забув назавжди про герцогиню Сасекську ", - розповіла близька подруга Трейсі Курланд.

Нагадаємо, в будинок принца Гаррі і Меган Маркл вдерлися невідомі: життя герцогів Сасекських в небезпеці.

Як повідомляв Знай.uа машина часу серіалу "Друзі": як виглядали народні улюбленці 25 років тому.

Знай.uа писав, Меган Маркл: гола, закохана, грайлива - кращі фото.