Не минуло й місяця з тих пір, як Меган Маркл і Принц Гаррі стали батьками – у них народився син Арчі. З тих пір герцогиня лише один раз з'являлася на публіці – коли зустрічалася з фотографами.

Меган весь час проводить вдома, даруючи свою увагу синові. Вона навіть няні не довіряє. Тим часом принц Гаррі виконує обов'язки монарха і відвідує важливі зустрічі.

Наприклад, напередодні принца Гаррі помітили на вечірці в Букінгемському саду, куди королева Єлизавета II за традицією запрошує послів, діячів мистецтва, представників благодійних організацій, військових та інших – там принца Сасекського помітили без Маркл, але зате з ним була Сестра Беатріс і Євгенія.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадаємо, принца Гаррі помітили в жахливому стані

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Меган Маркл і принц Гаррі терміново ведуть сина до церкви

Також "Знай.ua" писав про те, що Принц Вільям небезпечний для чоловіків всього світу