Виявляється, не всі зраділи шлюбу принца Гаррі і Меган Маркл. Зведений брат герцогині Сасекської заявив, що сестра повністю зруйнувала його життя і кар'єру.

Томас Маркл-молодший розповів, що королівське весілля стало причиною всіх негараздів у його житті, оскільки раптова слава екс-актриси привернула надмірну увага до їх сім'ї. Тепер, через пильну увагу преси, він і кроку спокійно зробити не може.

Томас Маркл

"Це важко прийняти, особливо враховуючи, що я ніколи не просив про це", - заявив Маркл Sun Onlinе.

Через проблеми зі здоров'ям чоловік нещодавно хотів змінити місце роботи, але не тут то було. У відповідь Маркл-молодший чув тільки відмову, так як ніхто з роботодавців не хотів наймати на роботу людину, яка пов'язана зі скандальною знаменитістю.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Через деякий час з ним сталася ще одна неприємність – Томаса разом з його нареченою виселили з будинку, а знайти нове житло вони не змогли з тієї ж причина – надмірна слава.

"Це найнижча точка мого життя" зазначив Томас.

Нагадаємо, Меган Маркл і принц Гаррі терміново ведуть сина до церкви.

Раніше Знай.uа повідомляв, що знайшовся ще один двійник Меган Маркл.

Також Знай.uа писав, племінниця принцеси Діани підкорила красою на фотосесії для Vogue.