Під час стрілянини в муніципальному центрі у місті Вірджінія-Біч штату Вірджинія загинули 12 осіб, четверо отримали поранення.

Про це повідомляє Reuters.

Серед загиблих – один поліцейський. Як виявилося, стрілянину відкрив "розлючений муніципальний службовець". Шеф поліції Вірджинії Джеймс Сервера уточнив, що в ході перестрілки він був убитий.

Перша жертва була застрелена в машині біля муніципального будівлі, перед тим, як службовець відкрив стрілянину безпосередньо в будівлі, уточнив Сервера. Службовець влаштував перестрілку з чотирма поліцейськими, які намагалися йому перешкодити.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

У поліції поки не називають імені убивці, однак джерела CNN стверджують, що стрілянину влаштував 40-річний ДеВейн Креддок, який працював у департаменті комунальних послуг. Мер Вірджинія-Біч Боббі Дайер сказав, що це був "найтемніший день" в історії міста.

Нагадаємо, шестеро людей, серед яких підліток, отримали поранення в результаті стрілянини в столиці США.

Про це 27 травня повідомила поліція Вашингтона.

Інцидент стався на південному сході округу Колумбія. Відзначається, що невідомий чоловік відкрив стрілянину і втік.

Представник поліції американської столиці, міста Вашингтона, повідомив журналістам, що зловмисника оголошено в розшук.

"В окрузі Колумбія невідомий відкрив стрілянину по людях, після чого зник на автомобілі з місця злочину ... У результаті НП поранено шістьох осіб, в тому числі один підліток. Злочинець оголошений в розшук", - повідомили в поліції.

Як повідомляв портал Знай.ua, у популярному київському кафе влаштували пекельну стрілянину

Також Знай.ua писав, в Каліфорнії 19-річний хлопець прийшов до синагоги зі штурмовою гвинтівкою і відкрив стрілянину