Син відомого іспанського футболіста Хосе Антоніо Реєса написав батьку, який загинув в автокатастрофі, зворушливий прощальний лист.

Відповідний допис з'явився на його сторінці у соціальній мережі Instgram

"Це останній момент, який ми провели разом, тато. У той день ти як завжди дав мені пораду, але сьогодні ти не повернувся і це дуже важкий день для мене. Я завжди буду тобою пишатися, тато. Ми не проводили багато часу разом, але тільки ти і я знаємо, як сильно ми любимо один одного. Я знаю, що ти будеш піклуватися про мене з неба, а я ніколи не забуду тебе. Я люблю тебе, тату", - написав син загиблого футболіста.

35-річний хавбек розбився на власному Мерседесі S-класу на шляху до Утрери в суботу, 1 червня, вранці. Із оприлюднених фото стає зрозуміло, що автомобіль Рейєса перевернувся та загорівся внаслідок аварії. Поліцейські припускають, що причина пригоди – перевищення швидкості. Футболіст загинув на місці.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, що Неймар вляпався у гучний скандал зі зґвалтуванням: будуть судити.

Також Знай.ua писав, що форвард ПСЖ Неймар вдарив фаната після програшу Ренну у фіналі Кубка Франції (2:2, пен. 5:6).