В інтернеті активно обговорюють чутки про поганий характер Меган Маркл.

Примхлива герцогиня незадоволена ремонтом нового будинку, на який було витрачено 3 мільйони доларів.

Меган Маркл
Меган Маркл

Тепер британцям доведеться розщедритися ще більше, так як Меган Маркл вирішила оновити водостоки, труби, стіни. Крім того, дружині принца Гаррі не сподобався дизайн дверей і вікон.

Крім того, герцогиня Сассекська хоче найняти особистого дизайнера. На думку Маркл, саду необхідний додаткове світло, щоб малюк Арчі міг краще в ньому гратися.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Варто нагадати, що

Кейт Міддлтон прагнула забезпечити собі місце в королівській родині. Щоб заслужити прихильність, королівська персона навіть поїхала на полювання на оленів з принцом Чарльзом у Шотландії.

У повідомленні говориться, що після повернення додому у пресі з'явилися фотографії Кейт, позує поруч з убитим нею оленем. Це викликало чималий ажіотаж серед захисників прав тварин. А ще вразило, що це зробила тендітна жінка.

Нагадаємо, В сім'ї Меган Маркл гримить гучний скандал

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Меган Маркл зруйнувала життя власному братові

Також "Знай.ua" писав про те, що Принц Гаррі відтягнувся на вечірці з улюбленими сестрами